Amateurvoetbal weer begonnen: deze 3 duels werden gestaakt

Trevor Wagener • 18:38, 28-01-2023 / Laatste Update: 06:38, 12-12-2023

Na enkele koude weken kon het amateurvoetbal weer beginnen, maar helaas haalden enkele wedstrijden het einde niet. Volgens VoetbalRotterdam had dat uiteenlopende redenen.

Op zaterdag werden de wedstrijden tussen Rozenburg en Deltasport, Madestein - LYRA en Berkel en HVC'10 voortijdig gestaakt. Op het moment dat Rozenburg met 1-0 voorstond, was de scheidsrechter van dienst het commentaar - volgens het eerder genoemde medium - op zijn leiding zat.

Uit het Twitteraccount van Rozenburg blijkt dat de scheids er een warboel van maakte. Hij staakte de pot "definitief", maar dat bleek toch niet definitief te zijn. Deltasport moest met 10 man verder. Even later floot de scheids weer vroegtijdig op z'n fluit, ditmaal wel echt heus definitief.

Amateurvoetbal gestaakt

Bij Berkel - HVC'10 raakte de scheids zodanig geblesseerd dat de pot voortijdig moest worden afgebroken. Bij Madestein - LYRA werd tijdens de thee besloten dat het welletjes was, bij een tussenstand van 0-8. De reden? Madestein had te weinig (!) spelers om het duel te hervatten. Oei.