André Ramalho en Peter Bosz eensgezind over PSV: 'Dit heeft het team verdiend'
i

Pro Shots

André Ramalho en Peter Bosz eensgezind over PSV: 'Dit heeft het team verdiend'

Yvo van Dorst • 22:45, 12-12-2023 / Laatste Update: 02:44, 08-01-2024

PSV-verdediger André Ramalho was dolgelukkig na de 1-1 van PSV tegen Arsenal. De Braziliaanse verdediger was aanvoerder door de afwezigheid van Luuk de Jong en hij was dan ook gelukkig met de prestatie van zijn ploeg.

Ramalho is van mening dat de knockout-fase voor PSV een zeer terechte prestatie is. "Dit team heeft het verdiend", zei Ramalho na de wedstrijd. "We hebben vandaag laten zien dat we ook met veel wijzigingen ons niveau kunnen houden. We creëerden veel kansen tegen 1 van de beste teams van de wereld van dit moment. Dat laat zien hoeveel kwaliteit we in onze ploeg hebben en dat we er klaar voor zijn."

2 uitblinkers

Bosz was vooral blij met de prestaties van de spelers die normaal niet in de basis starten. "In deze samenstelling hebben we nog niet vaak gespeeld en dat deden we er goed. Meerdere jongens blonken daarin uit. Malik Tillman was erg goed, Ismael Saibari speelde uitstekend en dat gold ook voor Patrick van Aanholt als verdedigende middenvelder, een positie die hij normaal nooit hoeft in te vullen."

Trots

Bij Bosz overheerst een trots gevoel over eigenlijk zijn gehele team. "Je kan hem verliezen aan het einde, maar ik denk dat we vandaag ook gewoon konden winnen. Er blijft bij mij dan ook een trots gevoel hangen naar aanleiding van hoe we vandaag gespeeld hebben."