'Andries Noppert moet Justin Bijlow onder de lat vervangen bij Oranje'
i

Getty Images

'Andries Noppert moet Justin Bijlow onder de lat vervangen bij Oranje'

Brian Vesseur • 13:24, 18-06-2023 / Laatste Update: 01:44, 12-12-2023

De lezers van Sportnieuws.nl werden gevraagd om hun favoriete opstelling voor Oranje in elkaar te flansen, voor het duel met Italië. Nederland en Italië nemen het zondagmiddag tegen elkaar op in de troostfinale van de Nations League. De grootste verrassing van die opstelling was dat Andries Noppert de meeste stemmen kreeg bij de keepers.

Hij 'versloeg' Justin Bijlow met een verschil van 2%. Na het optreden van de Feyenoord-keeper tegen Kroatië zijn de Oranje-fans toch wat minder gecharmeerd van hem. Ook Mark Flekken kreeg best wat stemmen: de keeperskwestie is in Nederland nog lang niet opgelost.

LEES OOK: Op deze zender kijk je naar Nederland – Italië

Achterin zien we de gebruikelijke namen, zeker met het ontbreken van Matthijs de Ligt: Nathan Aké, Virgil van Dijk, Lutsharel Geertruida en Denzel Dumfries. Op het middenveld zien we nog een verrassing. Naast Frenkie de Jong en Mats Wieffer staat Joey Veerman. Teun Koopmeiners kreeg een stúk minder stemmen.

Geen Noa Lang

Voorin spelen Cody Gakpo, Donyell Malen en Xavi Simons. Noa Lang kreeg ook veel stemmen, maar moet het toch doen met een plek op de bank.