Antony is blij met goal na moeilijke week: 'Ben enorm geschrokken'
i

Getty Images

Antony is blij met goal na moeilijke week: 'Ben enorm geschrokken'

Jeroen Rooseboom • 13:25, 07-01-2023 / Laatste Update: 07:01, 12-12-2023

Antony scoorde eindelijk weer eens voor Manchester United en daar is de Braziliaan erg blij mee. In de FA Cup-wedstrijd tegen Everton maakte hij de 1-0 en na afloop van de wedstrijd vertelde hij over de moeilijke week die hij had.

United won met 3-1 en Antony maakte een einde aan een reeks van 8 wedstrijden zonder doelpunt. "Ik sta hier met een gevoel van geluk", zei hij tegen het Braziliaanse TNT Sports. Ik ben blij om weer te scoren, helemaal in eigen huis. Ik heb een aantal persoonlijke doelen voor mezelf gesteld en het is fijn dat ik direct gescoord heb, nadat ik die doelen geformuleerd had. Maar uiteraard is de kwalificatie van Manchester United het belangrijkste."

Lees ook: 🎥 | Erik ten Hag blijft zelfkritisch: ‘Te vroeg om te zeggen dat ik de boel op de rit heb’

Opgelucht

"Ik ben ook opgelucht, want een paar dagen geleden ben ik enorm geschrokken", ging de aanvaller verder. "Ik wil daar verder liever niet op ingaan, omdat het om een privésituatie gaat. Maar het was heel zwaar. Het was een heel, heel moeilijk moment voor me."

"Ik ben God heel dankbaar dat ik het nu achter me kan laten en ben ook de club, de spelers en de manager dankbaar. Ik ben ook mijn familie dankbaar. Op dit soort momenten merk je wie er echt van je houdt, deze goal draag ik aan hen op", aldus Antony.