Antwerp-fans willen dat onruststoker OPROT en waarschuwen bestuur met spandoek

Trevor Wagener • 19:30, 28-01-2021 / Laatste Update: 17:34, 13-12-2023

Antwerp-fans hebben met spandoek nog maar eens duidelijk gemaakt dat zij voetballer Didier Lamkel Zé nog liever gisteren dan morgen zien vertrekken. De supporters zijn het enfant terrible kotsbeu en willen dat hij vertrekt. Zij hingen donderdagochtend een spandoek op aan stadion De Bosuil met daarop de tekst 'nog 4 dagen...', verwijzend aan de transferdeadlineday.

Het Antwerp-bestuur daarentegen wil Lamkel Zé voor de hoogst mogelijke prijs slijten. Eigenlijk zou hij al lang weg zijn, maar tot een transfer kwam het niet. Om de boel te sarren droeg Lamkel Zé een shirt van rivaal Anderlecht (met zijn maat Bolasie achterop) en haalde hij rare streken uit.

Optyfen gauw

De Antwerp-harde kern daarentegen bracht hem al meerdere keren een bezoekje. De boodschap leek duidelijk en een nieuwe transfer aanstaande. Toch bleef Lamkel Zé waar hij zat, tot frustratie van de fans. De buitenspeler speelde onlangs nog volle bak mee in de recente wedstrijden. Da's deels omdat hij goed is, maar Antwerp wilde vooral zijn marktwaarde opkrikken.

Clubs uit Turkije en de Emiraten waren of zijn naar verluidt geïnteresseerd in Lamkel Zé. Bij de Kameroener weet niemand het...