Arjen Robben denkt niet dat Groningen degradatie nog kan ontlopen: 'Zie ik niet meer gebeuren'
i

Screenshot

Arjen Robben denkt niet dat Groningen degradatie nog kan ontlopen: 'Zie ik niet meer gebeuren'

Jeroen Rooseboom • 18:42, 16-04-2023 / Laatste Update: 05:13, 08-01-2024

FC Groningen-fan en oud-international Arjen Robben liep voor de 2e keer de Marathon van Rotterdam. Na afloop werd hij gevraagd naar de sportieve teloorgang van zijn cluppie.

Vorig jaar rende de oud-voetballer voor het eerst mee met de loop door Rotterdam. Dit jaar lukte het hem zelfs om een tijd onder de 3 uur neer te zetten. Daar is hij erg trots op, vertelde hij bij de NOS. Maar wat Robben minder leuk vond, waren de vragen die hem werden gesteld over het zeer belabberde seizoen van FC Groningen.

Pijn

"Dat is nu niet het juiste moment", vond Robben. Toch gaf hij wel antwoord op de vraag wat de sportieve malaise van de Trots van het Noorden met hem doet. "Dat is triest, dat doet pijn", zei Robben. "Het zijn consequenties van veel dingen die niet goed zijn gegaan, daar moet je nu de prijs voor betalen. Als Groningen-supporter doet dit pijn."

Denkt hij dat zijn club de degradatie nog kan afwenden? "Ik hoop op een wonder, maar ik ben wel heel realistisch. Nee, dat zie ik niet meer gebeuren", aldus Robben.