🥊 | Arne Slot over fitte Kyogo Furuhashi: 'John de Wolf zou hem in de tunnel al een beuk geven!'
i

ANP

🥊 | Arne Slot over fitte Kyogo Furuhashi: 'John de Wolf zou hem in de tunnel al een beuk geven!'

Matthijs Nijhuis • 13:25, 19-09-2023 / Laatste Update: 04:13, 08-01-2024

Feyenoord begint vanavond aan de Champions League met een wedstrijd tegen het Schotse Celtic. Zonder het aanvallend vermogen van de Mexicaanse Santiago Gimenez en de Japanse Ayase Ueda kan dat een spannende wedstrijd worden. Celtic heeft wél op tijd de Japanse Kyogo Furuhashi in de spits staan. Furuhashi is herstelt van een schouderblessure. Balen voor Arne Slot, geeft hij toe in een persconferentie.

Lees ook: Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Celtic

Furuhashi is zeker een gevaar voor de ploeg van Slot. De Japanner werd uitgeroepen tot topscorer in de Schotse competitie: hij scoorde vorig seizoen 27 keer in 36 wedstrijden. Daardoor had hij een belangrijke rol in het landskampioenschap van Celtic. Vroeger had Feyenoord daar wel oplossingen voor: "John de Wolf zou hem in de tunnel al een beuk hebben gegeven!", grapt Arne Slot.

Aanvallend Feyenoord

Zonder Gimenez en Ueda moet Feyenoord het waarschijnlijk hebben van de volgende combinatie: Igor Paixão, Luka Ivanusec en Yankuba Minteh. Mocht de vlotte Furuhashi langs keeper Timon Wellenreuther komen, is het aan deze 3 om goals te scoren voor de Rotterdamse kant.