🎥 | Arsenal zet kleedkamer PSV nogmaals op zijn kop: Engelsen na 1 helft al 5-0 voor

Yvo van Dorst • 22:36, 29-11-2023 / Laatste Update: 04:05, 06-01-2024

Arsenal heeft de spelers en staf van PSV in de kleedkamer nog maar eens keihard laten juichen. Kai Havertz maakte in de wedstrijd tegen RC Lens al heel snel de openingstreffer, maar ook Gabriel Jesus, Bukayo Saka en Gabriel Martinelli scoorden daarna al. Door de 4-0-voorsprong van Arsenal lijkt PSV de knockout-fase van de Champions League niet meer te kunnen ontlopen.

Als Arsenal in eigen huis wint van RC Lens, dan is PSV door naar de 8e finale van het miljardenbal. Met een 4-0-voorsprong binnen 25 minuten lijkt het daar natuurlijk wel heel erg op. Martin Odegaard maakte zelfs voor rust al de 5-0. Het nachtleven van Sevilla is bij deze gewaarschuwd voor een paar euforische Eindhovenaren!