Atalanta gaat met basisklanten Koopmeiners en Hateboer onderuit tegen Napoli

Marcel Roes • 21:03, 05-11-2022 / Laatste Update: 09:05, 12-12-2023

Atalanta heeft de Serie A-topper tegen koploper Napoli verloren: 1-2. Door de thuisnederlaag heeft de club van basisspelers Teun Koopmeiners en Hans Hateboer plus invaller Marten de Roon na 13 speelronden 8 punten minder dan koploper Napoli.

In de 19e minuut kreeg de thuisploeg een penalty en Ademola Lookman scoorde vanaf 11 meter: 1-0. Maar na 35 minuten hadden de bezoekers de situatie volledig omgebogen. Topscorer Victor Osimhen zorgde in de 23e minuut voor de gelijkmaker en niet veel later trof ook Elif Elmas doel: 1-2.