🎥 | Atalanta zonder De Roon en Hateboer, maar met invaller Lammers nipt langs Torino

Sjors Tanis • 01:01, 22-08-2021 / Laatste Update: 08:23, 05-01-2024

Atalanta is de competitie in de Serie A begonnen met een overwinning. In Turijn werd het tegen Torino 1-2.

Roberto Piccoli maakte in extra tijd het beslissende doelpunt.

Invalbeurt Sam Lammers

Al na 6 minuten kwam Atalanta op voorsprong door een doelpunt van de Colombiaan Luís Muriel. Andrea Belotti maakte ruim 10 minuten voor tijd gelijk. Sam Lammers viel in de 56e minuut in bij Atalanta. Marten de Roon en Hans Hateboer zaten niet bij de selectie.

Lazio

Lazio begon met een duidelijke zege bij Empoli: 1-3. Bij Lazio scoorden Sergej Milinkovic-Savic, Manuel Lazzari en Ciro Immobile (strafschop). Bij Lazio stond Pedro in de basis. De Spanjaard maakte vorige week de pikante overstap van stadsrivaal AS Roma.