Bayern München en invaller Matthijs de Ligt blijven winnen, opnieuw goal Harry Kane

Pim Huberts • 21:54, 27-08-2023 / Laatste Update: 04:44, 12-12-2023

Matthijs de Ligt en Ryan Gravenberch zijn nog altijd foutloos met Bayern München in de Bundesliga. De Duitse topclub boekte een 3-1 overwinning op FC Augsburg en heeft daardoor na 2 speelronden 6 punten te pakken. De Ligt en Gravenberch vielen in, Noussair Mazraoui stond basis.

Met 2 doelpunten was zomeraanwinst Harry Kane opnieuw van grote waarde voor Bayern, dat na een halfuur spelen op voorsprong kwam na een eigen goal van Felix Uduokhai. Na de dubbelslag van Kane had Bayern München de 3 punten binnen. De Engelse aanvaller scoorde voor rust vanaf 11 meter en verdubbelde zijn productie op aangeven van Alphonso Davies. De 30-jarige spits staat nu op 3 goals in 2 competitieduels.

De Ligt

Matthijs de Ligt kwam 10 minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen. Ook landgenoot Ryan Gravenberch kreeg minuten als invaller.