Programma KNVB beker: check hier welke wedstrijden je vanavond kunt kijken
i

Pro Shots

Programma KNVB beker: check hier welke wedstrijden je vanavond kunt kijken

Yvo van Dorst • 13:53, 31-10-2023 / Laatste Update: 19:31, 04-01-2024

Voor veel amateurclubs is het een kans om zich te laten zien in het betaald voetbal en voor bepaalde clubs waar het misschien niet zo goed gaat op het moment toch nog een kans om een prijs te pakken, de KNVB beker. Dinsdagavond beginnen de eerste duels en grote teams als FC Utrecht en sc Heerenveen starten al in ronde 1. Check hier waar je de eerste ronde van de KNVB beker kunt kijken!

Check hier ook welke wedstrijden allemaal gespeeld worden in de eerste bekerronde op dinsdag!

Waar kan ik de eerste ronde KNVB beker kijken?

De eerste 12 wedstrijden in het bekertoernooi zendt ESPN live uit. Op ESPN 1 komt een schakelprogramma, waar de meeste wedstrijden te zien zijn. Op ESPN 2,3 en 4 laat de zender 3 wedstrijden live zien. Op ESPN 2 De Graafschap - FC Emmen, op ESPN 3 FC Utrecht - RKC Waalwijk en op ESPN 4 sc Heerenveen - VVV Venlo.

Hoe laat beginnen de bekerwedstrijden dinsdag?

De eerste wedstrijd tussen De Graafschap en Emmen start om 18:45 uur en zendt ESPN live uit. Daarna start sc Heerenveen tegen VVV om 20.00 uur, net zoals de 9 andere wedstrijden. Om 21.00 uur begint Utrecht - RKC als laatste wedstrijd die ESPN live uitzendt. Het schakelprogramma start dus ook om 20.00 uur.