🎥 | Berghuis wijst Cor Pot aan als stoorzender Feyenoord: 'Door hem kwamen de frustraties'

Eimert Pruis • 18:18, 19-12-2021 / Laatste Update: 07:23, 12-12-2023

Steven Berghuis heeft onthuld wie de 'schuldige' is aan de frustraties vorig seizoen bij Feyenoord. Vooral Berghuis zelf kwam negatief in het nieuws omdat hij frustratieovertredingen maakte en zelfs rode kaarten pakte. "Ik wilde het eigenlijk niet zeggen, maar Cor Pot heeft het mij heel moeilijk gemaakt."

In gesprek met ESPN maakt de aanvaller van Ajax en Oranje de oud-assistent-trainer van Feyenoord en vaste rechterhand van Dick Advocaat helemaal af. "Mensen wezen naar mij als stoorzender bij Feyenoord, maar door Arne Slot zie je wel wie eigenlijk de stoorzender was bij Feyenoord. Nu is Feyenoord helemaal opgeleefd."

Wat er precies is voorgevallen tussen Pot en Berghuis is niet duidelijk maar het zit de oud-Feyenoorder erg dwars. Pot laat zich in de media de laatste tijd uit en verdedigt vooral zijn eigen werk, omdat hij ook ziet dat Feyenoord nu opeens goed presteert. "In de hele ploeg zat vorig seizoen zoveel frustratie en dat kwam ook door bepaalde mensen en dan bedoel ik dus Cor Pot."