Bizarre beelden uit Saoedi-Arabië: toeschouwer deelt na nederlaag klappen met riem uit aan speler
Een bizar incident bij de ploeg van Karim Benzema © Getty Images, X _BeFootball, beeldbewerking Sportnieuws.nl

Bizarre beelden uit Saoedi-Arabië: toeschouwer deelt na nederlaag klappen met riem uit aan speler

09:37, 12-04-2024 / Laatste Update: 10:12, 12-04-2024

De wedstrijd tussen Al-Hilal en Al-Ittihad is overschaduwd door een bizar incident op de tribunes. Een van de spelers kreeg het aan de stok met een supporter en die besloot vervolgens met zijn riem uit te halen naar de voetballer.

De ploeg van onder meer Karim Benzema had zojuist met 4-1 verloren van Al-Hilal in de supercupwedstrijd. De spits Abderrazak Hamdallah kreeg toen hij van het veld liep het nodige te horen vanaf de tribunes en pikte dat niet. Nadat de Marokkaan een flesje water richting een supporter gooide, ging het meteen mis.

De 'fan' reageerde en deelde met zijn riem een paar rake klappen uit aan de spits. Mensen grijpen snel in en halen de twee uit elkaar. Twee beveiligers lijken de supporter vervolgens mee te nemen,

Hamdallah maakte overigens het enige doelpunt van Al-Itthad. Karim Benzema scoorde wederom niet. Hij maakte begin deze week in de halve finale wel een doelpunt. Dat was zijn eerste goal sinds 30 november. Hij leek lange tijd ook erg ongelukkig, maar gaf onlangs aan toch te willen blijven in het midden-oosten.