Blessuregolf teistert PSV: volgende speler definitief afwezig tegen Heerenveen, 2e twijfelgeval
i

Pro Shots

Blessuregolf teistert PSV: volgende speler definitief afwezig tegen Heerenveen, 2e twijfelgeval

Yvo van Dorst • 15:25, 06-12-2023 / Laatste Update: 20:19, 07-01-2024

PSV moet donderdagavond flink wat spelers missen in het duel met sc Heerenveen. Jordan Teze, Hirving Lozano, Noa Lang en Armel Bella-Kotchap zijn allemaal niet inzetbaar, heeft Peter Bosz vertelt op zijn laatste persconferentie.

Joey Veerman blijft nog altijd een twijfelgeval voor het doordeweekse speelduel. Wanneer Lang en Lozano bijvoorbeeld terugkeren is onbekend. "Het wordt iedere keer iets moeilijker om te winnen", vertelt een twijfelende trainer Bosz. "Omdat iedereen ons het eerst puntenverlies wil toebrengen." Donderdag spelen de Eindhovenaren tegen Heerenveen. Weten waarom PSV al doordeweeks speelt, bekijk dan hier de reden.

Voorsprong

Bosz weet dat de voorsprong groot is, maar weigert al te gaan juichen. "Ik kijk er ook anders naar. Elke keer is de eerstvolgende wedstrijd de belangrijkste. Een enorm cliché, maar we kijken niet meer terug en alleen maar vooruit. We kregen na afgelopen week veel complimenten, omdat er meer aandacht is voor een aantal grote wedstrijden. Nu is het aan ons om de spelers weer in het hier en nu te trekken en voor te bereiden op de wedstrijd tegen Heerenveen. Of dat is gelukt, weet je pas achteraf."