Bookmakers: PSV en Feyenoord favoriet, AZ krijgt het moeilijk bij Bodø en Vitesse zware underdog
i

Getty Images

Bookmakers: PSV en Feyenoord favoriet, AZ krijgt het moeilijk bij Bodø en Vitesse zware underdog

Eimert Pruis • 12:43, 10-03-2022 / Laatste Update: 08:56, 12-12-2023

PSV en Feyenoord gaan donderdagavond winnen van respectievelijk FC Kopenhagen en Partizan Belgrado. Voor PSV een simpele klus, Feyenoord krijgt het ietsje moeilijker. AZ heeft een hele zware taak voor de boeg boven de poolcirkel en Vitesse moet vrezen voor een nederlaag in de eigen GelreDome.

Dat zijn althans de verwachtingen van de bookmakers die in Nederland beschikbaar zijn. We keken naar de quoteringen die TOTO, BetCity en Bet365 geven voor de Nederlandse clubs in de Conference League.

Quotering PSV: huizenhoog favoriet tegen Kopenhagen

PSV gaat een eenvoudige avond in het Philips Stadion tegemoet. Het Deense Kopenhagen is niet opgewassen tegen de ploeg van trainer Roger Schmidt. Gemiddeld krijg je voor elke euro die je inzet op PSV 1,50 euro terug.

PSV wint

TOTO: 1.51

BetCity: 1.47

Bet365: 1.50

Quotering Feyenoord: Partizan uit, een beetje lastig

Partizan Belgrado uit, altijd lastig? Een beetje slechts voor Feyenoord. De bookmakers geloven in een uitzege van Feyenoord, maar zijn wat minder overtuigend dan bij PSV.

Feyenoord wint

TOTO: 2.17

BetCity: 2.14

Bet365: 2.15

Quotering AZ: Bodø/Glimt kan ook stunten tegen Alkmaarders

Bodø/Glimt en AZ zijn aan elkaar gewaagd. Ook niet zo raar als je kijkt naar de resultaten van de Noorse ploeg dit seizoen. In Europa werd AS Roma en Celtic verslagen. AZ gaat het dus heel moeilijk krijgen in de heksenketel (zie foto) boven de poolcirkel.

AZ wint

TOTO: 2.48

BetCity: 2.43

Bet365: 2.45

Quotering Vitesse: kleine kans op wonder in Arnhem

Vitesse heeft op papier veruit de lastigste tegenstander van alle Nederlandse clubs in de Conference League: AS Roma. De ploeg van trainer José Mourinho is dan ook de zware favoriet. Toch is een wondertje niet helemaal uitgesloten. Een kleine kans is ook een kans.

Vitesse wint

TOTO: 4.20

BetCity: 4.20

Bet365: 4.20