😅 | Foutje, bedankt! Braziliaanse keeper raakte makkelijke vangbal volledig kwijt

Trevor Wagener • 11:29, 15-08-2023 / Laatste Update: 00:30, 12-12-2023

Botafago-keeper Lucas Perri kon afgelopen weekend wel door de grond zakken: de 25-jarige doelman zorgde er hoogstpersoonlijk voor dat zijn ploeg na iets meer dan een kwartier spelen op achterstand kwam tegen Internacional. De manier waarop dat gebeurde was, op z'n zachtst gezegd, knullig te noemen.

Hoewel beide ploegen er een leuke openingsfase van maakten met spel dat op en neerging, besloot voormalig Crystal Palace-huurspeler Perri het begin nóg ietsje gekker te maken dan het al was: nadat hij een poging van Internacional-speler Maurício makkelijk had gevangen, liet hij het leer zomaar weer los om de bal vervolgens volledig kwijt te zijn. Maar dan ook echt he-le-maal kwijt!

Keeper is vangbal kwijt

Perri draaide zelfs een paar keer in de rondte om te zien waar de bal - die hij daarvoor nog 'gewoon' in zijn handen had - was gebleven. De aanstormende Maurício pakte de cadeau gekregen herkansing maar wat graag uit voor 0-1. Gelukkig voor Perri bepaalden João Victor, Nicolás Rodríguez (eigen goal) en Luis Henrique na rust de eindstand (3-1) alsnog in het voordeel van de thuisploeg... en van Perri.