Boze Heracles-fans wachten spelersbus op
i

ProShots

Boze Heracles-fans wachten spelersbus op

Joris Kaper • 09:42, 11-12-2023 / Laatste Update: 17:24, 08-01-2024

De spelers van Heracles zijn zondagavond in Almelo opgewacht door boze fans van de club. Dat melden RTV Oost en Tubantia. Heracles verloor eerder op de dag met 2-0 van Vitesse in Arnhem en dat was de druppel voor de teleurgestelde fans. Zij riepen op tot het vertrek van trainer John Lammers.

De supporters werden online opgeroepen om naar het stadion te komen: "Na weer een dramatische avond zullen we weer bij het stadion wachten. Met maar één bericht: Lammers Out! Dit keer niet met klappen en juichen na 5 minuten maar met duidelijk eisen."

Leuzen

Zij wachtten bij het stadion van Heracles op de bus die terugkeerde uit Arnhem. Die probeerde nog met een omweg naar het stadion te komen, maar de fans, zo'n 100-150 in totaal, kregen daar lucht van en dat was olie op het vuur. Er ontstond even een grimmig sfeertje en Heraclied René Kolmschot probeerde het gesprek met de fans aan te gaan. Zij eisten een gesprek met trainer en spelers, terwijl er leuzen als 'Schaam je kapot' en 'Lammers rot op' waren te horen.

Uiteindelijk ging Lammers ook kort het gesprek aan en complimenteerde de supporters onder andere, omdat ze met honderden tegelijk waren afgereisd naar een uitwedstrijd van de club. Ook had hij begrip voor de enorme onvrede, maar daar namen de fans geen genoegen mee. Zij lieten weten dat er onder hen geen draagvlak meer is voor de coach. Overigens is het al de 2e keer(!) dit seizoen dat de bus wordt opgewacht. Na de nederlaag bij Fortuna Sittard (4-1) gebeurde dat ook al eens een keer.