🎥 | Calvin Stengs na verlies Feyenoord: 'We moeten meedogenlozer zijn'

Joris Kaper • 09:29, 08-11-2023 / Laatste Update: 09:03, 05-01-2024

Natuurlijk baalde Calvin Stengs van het verlies van Feyenoord bij Lazio Roma dinsdagavond (1-0). Hij zag dat zijn ploeg wel de betere was in Rome, maar toch haalde de Rotterdammers het niveau van de thuiswedstrijd niet. "Wij maken een foutje en hij ligt erin."

"Ik denk dat we meedogenlozer moeten zijn met onze kansen", zei Stengs na afloop voor de camera van RTL. "We speelden van kant naar kant, maakten het spel en creëerden zo kansen. Maar het was niet goed genoeg." De middenvelder vond dat Feyenoord, op het 1e kwartier na, domineerde tegen Lazio. "We hebben wat aangepast en daar hadden zij moeite mee. Ook werden we wat rustiger aan de bal."

'Het komt door onszelf'

Toch was het Lazio dat er met de winst vandoor ging. ",Wij maken een foutje en de bal ligt erin. Ja, dat komt wel door onszelf", zegt Stengs. Hij maakt zich ondanks de nederlaag niet druk over het verdere verloop van de groepsfase van de Champions League. "We hebben alles nog een eigen hand en moeten nog 2 keer winnen."

Ook Quinten Timber vond de nederlaag onterecht, zo zegt hij tegenover de camera van RTL.

Stand

Door het verlies is Feyenoord naar de 3e plek in groep E gezakt. De club moet nog spelen tegen Atlético Madrid (thuis) en Celtic (uit). Atletico leidt in de groep met 8 punten, Lazio volgt op 7 punten. Celtic staat met 1 punt laatste.