🎥 | Casemiro in tranen bij afscheid van Real Madrid

Joris Kaper • 16:40, 22-08-2022 / Laatste Update: 21:47, 11-12-2023

Casemiro stond maandag nog eenmaal de pers te woord in Madrid. De middenvelder vertrekt naar Manchester United voor een slordige 70 miljoen euro, maar speelde jarenlang in de Spaanse hoofdstad en won daar zo'n beetje alles wat er te winnen viel. Het zorgde voor tranen tijdens zijn afscheid aldaar.

Met Real Madrid won Casemiro maar liefst 5 keer de Champions League en was hij 3 keer de beste van Spanje met zijn ploeg. Casemiro heeft een contract voor 4 seizoenen getekend bij de club van coach Erik ten Hag. De middenvelder heeft ook nog een optie om dat met 1 jaar te verlengen.

"Ik heb hier veel prijzen gewonnen, maar de grootste prijs was dat ik hier elke dag mocht komen trainen", verklaarde hij op de persconferentie. "Ik dank God voor al die trofeeën, maar ik kreeg ook hulp van mijn vrouw. Ik wil ook de voorzitter en mijn ploegmaats bedanken. Zonder jullie zou dit niet mogelijk geweest zijn. Ik moet ook twee namen speciaal vermelden: Modric en Kroos. Het was een plezier om met hen te voetballen."