🎥 | Celtic kan Feyenoord niet helpen en verliest dankzij Ciro Immobile van Lazio Roma

Joris Kaper • 21:40, 28-11-2023 / Laatste Update: 00:19, 08-01-2024

Celtic heeft Feyenoord geen handje kunnen helpen in de Champions League. De Schotse ploeg hield Lazio in de Champions League lang op een gelijkspel in Rome, maar in de slotfase moest de nummer laatst in groep E toch buigen voor de Romeinen en dat kwam vooral door 1 man.

Celtic was tegen Lazio een groot gedeelte de bovenliggende partij en zag dat de Romeinen Ciro Immobile op de bank hielden. Dat veranderde na een dik uur spelen en dat heeft Celtic geweten! In de 82e minuut was het juist Immobile die na zwak uitverdedigen de bal achter doelman Hart wist te schieten en een minuut of 2 later deed de aanvaller dat nog eens dunnetjes over.

De 2-0

Check ook: 🎥 | Man praat door Ziggo Sport-commentaar heen: ‘Hier hebben we Theo, Theodebeo’

Slecht nieuws voor Feyenoord

Na de 2 goals van Immobile was de wedstrijd dan ook direct gespeeld. En dat is slecht nieuws voor Feyenoord. De Rotterdammers willen natuurlijk overwinteren, maar door de zege van Lazio klimmen de Romeinen nu naar 10 punten. Feyenoord moet dinsdag dus winnen van Atletico om overwintering in de Champions League in eigen hand te houden. De Rotterdammers hebben 6 punten, Atletico 8.