Celtic verrast tegen Atlético in Champions League: dit is de stand in de poule van Feyenoord

Yvo van Dorst • 00:58, 26-10-2023 / Laatste Update: 02:49, 08-01-2024

Feyenoord wist eerder op de avond al overtuigend te winnen van Lazio, maar later op de avond kregen de Rotterdammers nog een meevaller. Atlético Madrid pakte in Schotland niet de volle buit tegen Celtic, waardoor de Spanjaarden slechts 1 punt konden bijschrijven. Check hier de huidige stand in de poule van Feyenoord in de Champions League.

De wedstrijd op Celtic Park begon erg spectaculair door een goal in de 4e minuut van Kyogo Furuhashi. Daarna maakte Antoine Griezmann gelijk en zorgde Luis Palma 3 minuten later weer viir eeb voorsprong voor Celtic. Alvaro Morata was de enige die in de 2e helft scoorde en dus zorgde voor een eindstand van 2-2.