De Vrij kijkt uit naar CL-duel om des keizers baard met Bayern: 'Willen het goed afsluiten'
i

Proshots

De Vrij kijkt uit naar CL-duel om des keizers baard met Bayern: 'Willen het goed afsluiten'

Trevor Wagener • 15:32, 30-10-2022 / Laatste Update: 05:58, 12-12-2023

Stefan de Vrij kijkt uit naar het Champions League-treffen met Bayern München van aanstaande dinsdag. Hoewel Internazionale al geplaatst is voor de volgende ronde, zal de ploeg er alles aan doen om te winnen in de Allianz Arena.

Bij Inter TV sprak de 30-jarige Oranje-international over de Europese trip van Inter. "We hebben ons weliswaar al geplaatst voor de volgende ronde, maar Bayern-uit is voor ons nog steeds belangrijk", aldus De Vrij. Afgelopen weekend was de Nederlander nog trefzeker in de gewonnen wedstrijd tegen Sampdoria (3-0).

De Vrij over Bayern

"We willen het laatste groepsduel passend afsluiten, ons best doen en op een zo goed mogelijke manier beëindigen." Het is nog niet duidelijk of zijn kameraad Matthijs de Ligt hetzelfde duel haalt. De voormalig verdediger van Juventus liep het voorbije weekend een dijbeenblessure op tegen Mainz. Het is nog niet precies bekend hoe ernstig dat kwetsuur is.

Stefan de Vrij (Inter): "We have already achieved the goal of qualification, but the game against Bayern is still a very important match for us. We want to do well in this last match in the Champions League group and finish it in the best possible way." [Inter TV] pic.twitter.com/RVH25BSDgX

— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) October 30, 2022