🎥 | Check HIER de samenvatting van het meest Nederlands getinte Serie A-duel

Trevor Wagener • 20:09, 20-01-2021 / Laatste Update: 03:55, 08-01-2024

Udinese en Atalanta kwamen woensdagavond in de Serie A niet verder dan een gelijkspel. In Udine eindigde het duel in 1-1.

Na 1 minuut mocht de thuisploeg al juichen. Roberto Pereyra zette zijn naam op het scoreformulier op assist van Kevin Lasagna. Nog voor rust maakte Luis Muriel gelijk na aangeven van Matteo Pessina.

Oranje bovûh

Bij beide clubs staan er wel wat Nederlanders onder contract! Dit maakt dit affiche behoorlijk Nederlands: bij Udinese speelde Marvin Zeegelaar heel de wedstrijd. Bram Nuytinck en Thomas Ouwejan bleven heel het duel lang op de bank. Reserve bleef Sam Lammers voor de volledigheid bij Atalanta.

Bij die ploeg speelde Marten de Roon het duel wél uit. Hans Hateboer werd uiteindelijk vervangen door... 'Duitser' Robin Gosens.