TV-gids: kijk op deze zender naar het duel van Vitesse tegen Stade Rennais

Trevor Wagener • 09:26, 25-11-2021

Vitesse voetbalt op deze donderdag 25 november haar belangrijke Conference League-duel tegen het Franse Stade Rennais. In de groep (G) van de Arnhemmers is werkelijk nog van alles mogelijk. Scroll gauw verder om te weten waar de wedstrijd te zien is!

Hoe laat begint Vitesse?

De aftrap van de wedstrijd met Rennes is om 18.45 uur. De wedstrijd is uiteraard live te zien. Hiervoor moet men naar ESPN schakelen, want aldaar begint de voorbeschouwing al om 17.45 uur. Zodra alle Europese duels van deze donderdag gespeeld zijn, zijn de samenvattingen rond 23.00 uur bij Veronica te zien.

Vitesse heeft nog meerdere appeltjes met de Fransen te schillen. De ploeg van Thomas Letsch ging in de eerdere confrontatie in het eigen GelreDome pijnlijk met 1-2 onderuit. Vitesse moét dan ook winnen in Frankrijk om zicht te houden op de volgende ronde, en dat wordt een karwei.

Stand poule Vitesse

Stade Rennais is met 10 verzamelde punten uit 4 potjes de trotse koploper van de groep. Tottenham Hotspur is 2e met 7, terwijl Vitesse uit even veel wedstrijden liefst 6 punten pakte. NS Mura doet voor spek en bonen mee: zij pakten tot nu toe nog geen 1 punt.