🏆 | Cristiano Ronaldo blijft vrolijk scoren en noteert 50e goal van het jaar

Matthijs Nijhuis • 09:44, 12-12-2023 / Laatste Update: 15:08, 05-01-2024

Cristiano Ronaldo bereikte maandagavond maar weer eens even een mijlpaal. De 38-jarige Portugees maakte voor Al-Nassr zijn 50ste goal van het jaar. Mede dankzij het doelpunt van CR7 plaatste Al-Nassr zich voor de halve finale van de Saoedische competitie. In de kwartfinale van de King Cup werd Al-Shabab met 2-5 van de mat geveegd.

De Belgische Al-Shabab-aanvaller Yannick Carrasco miste na een kwartier een strafschop. 2 minuten later opende Seko Fofana de score voor de bezoekers. Carlos Junior maakt gelijk, maar Al-Nassr ging door goals van Sadio Mané en Abdulrahman Ghareeb met 1-3 de rust in.

Gouden Ronnie

Een kwartier voor het eindsignaal liet Ronaldo van zich horen: 1-4. Het was zijn 50e treffer van dit jaar, nummer 26 van dit seizoen. Hattan Bahbri zorgde in de 90e minuut voor de 2-4, alvorens Mohammed Maran diep in blessuretijd de 2-5 eindstand vastlegde. Lekker hoor.