Cristiano Ronaldo doet niet mee tegen Liverpool na dood zoontje: 'Familie is belangrijker dan alles'
i

Getty Images

Cristiano Ronaldo doet niet mee tegen Liverpool na dood zoontje: 'Familie is belangrijker dan alles'

Eimert Pruis • 15:40, 19-04-2022

Cristiano Ronaldo doet dinsdag niet mee in de uitwedstrijd van Manchester United tegen Liverpool. De Portugese aanvaller blijft na het overlijden van zijn pasgeboren zoontje buiten de selectie. "Familie is belangrijker dan alles en Ronaldo steunt zijn dierbaren in deze enorm moeilijke tijd", aldus Manchester United in een verklaring op de clubwebsite. "We onderstrepen het verzoek van de familie om privacy."

Ronaldo en zijn partner Georgina Rodriguez kondigden in oktober vorig jaar aan in verwachting te zijn van een tweeling. Maandag lieten ze weten dat een van de twee baby's was overleden. "Het is de grootste pijn die ouders kunnen voelen. Alleen de geboorte van ons dochtertje geeft ons de kracht om met wat hoop en blijdschap dit te doorstaan", schreven ze in een verklaring.

Kinderen Ronaldo

De 37-jarige Ronaldo had al 4 kinderen. Zijn oudste, Cristiano junior, is 11 jaar. In 2017 werd de Portugese topvoetballer via een draagmoeder vader van een tweeling, een meisje en een jongen. Met zijn huidige vriendin Georgina Rodriguez kreeg hij later in dat jaar nog een meisje.