'Cristiano Ronaldo moet vrezen voor zweepslagen vanwege overspel in Iran'
i

Getty Images

'Cristiano Ronaldo moet vrezen voor zweepslagen vanwege overspel in Iran'

Noah Hoogenboezem • 18:20, 13-10-2023 / Laatste Update: 20:27, 05-01-2024

Cristiano Ronaldo kan zich vanavond met Portugal plaatsen voor het EK voetbal van volgend jaar, maar toch lacht het leven hem niet helemaal toe. De aanvaller van het Saudische Al-Nassr heeft namelijk een probleem in Iran. De volgende keer dat hij dat land bezoekt, wachten misschien wel 99 zweepslagen op hem. De reden is ronduit bizar.

Ronaldo speelde in september met zijn club een Champions League-wedstrijd in Iran. Voor die wedstrijd ontmoette hij een Iraanse kunstenares, die voor 85 procent verlamd is en met haar voeten schilderijen maakt. Zij had er eentje voor Ronaldo gemaakt en als bedankje kreeg ze een kus op de wang en een knuffel. Daar zit nu dus het probleem.

Overspel

De Iraanse media Rouydad24 en Sharq Emroz melden dat Ronaldo een straf van 99 zweepslagen kan krijgen, want het aanraken van een andere vrouw telt in Iran als overspel. Ronaldo heeft al jarenlang een relatie met de Spaanse Georgina Rodriguez. Zij zou zelf in Iran waarschijnlijk ook een probleem hebben door haar soms weinig verhullende kiekjes.

Het is de vraag of Iran de straf ook zou gaan uitvoeren, maar Ronaldo zal toch hopen dat hij met Al-Nassr niet meer naar Iran hoeft voor de Champions League.

Bekijk hier de beelden van de ontmoeting van Ronaldo en de vrouw