🎥 | Cristiano Ronaldo zorgt voor absoluut gekkenhuis op Old Trafford: 'VIVA RONALDOOOO'

EPA

Robert Hüsken • 14:25, 30-09-2021 / Laatste Update: 03:48, 08-01-2024

Ole Gunnar Solskjaer kijkt iedere dag vol bewondering naar Cristiano Ronaldo. De 36-jarige Portugees keerde afgelopen zomer na twaalf jaar terug bij de Engelse club en is vooralsnog in vrijwel iedere wedstrijd beslissend.

,,Hij heeft impact op iedereen: het publiek, de spelers, de hele club”, zei Solskjaer na de zege in de Champions League op Villarreal door dit doelpunt van Ronaldo in de blessuretijd (2-1).

Viva Ronaldo!

Old Trafford ontplofte. De fans zongen het liedje dat ze in zijn vorige periode ook altijd zongen: Viva Ronaldo!

"Dat doet hij zijn hele carrière al"

,,Voor het doel is hij zó goed”, aldus Solskjaer. ,,Hij heeft het al zo vaak laten zien. Onlangs miste hij in de WK-kwalificatiewedstrijd van Portugal tegen Ierland een penalty. Hij kwam daarna weinig aan de bal, maar kopte in de laatste minuten wel twee doelpunten binnen. Dat doet hij zijn hele carrière al. In mentaal opzicht is hij zo sterk, hij blijft altijd gaan. Ik zie van dichtbij hoe hij toewerkt naar een wedstrijd, hoe gefocust hij is. En hij heeft dan aan één kans genoeg om te scoren.”