🎥 | Cubaanse beweert: 'Maradona maakte mij op mijn 16e verslaafd en dwong me tot borstvergroting'

Marcel Roes • 15:51, 12-10-2021 / Laatste Update: 16:05, 07-01-2024

Mavys Álvarez beweert dat ze in 2000, toen ze 16 was, het vriendinnetje was van Maradona. De Argentijnse voetballer was toen over 40 jaar. De Cubaanse werd door Pluisje verslaafd gemaakt aan drugs en moest van hem een borstvergroting ondergaan.

Erg zware beschuldigingen, maar er is nu videomateriaal opgedoken, waaruit in elk geval blijkt dat Maradona op zijn zachtst gezegd tikje ongezonde relatie had met het meisje. De zender Infobae beschikt over video's waarop Maradona bijvoorbeeld met Alvarez op bed ligt.

"Ik was nog maar een meisje", vertelt Álvarez aan América TeVe. "Ik was puur. Hij was een vreemdeling, hij was rijk en hij schonk aandacht aan mij. Ik kon geen nee zeggen. Het leven met Maradona bestond uit feestjes in disco's."

En toen ging het van kwaad tot erger. "Diego nodigde me uit om drugs te gebruiken toen ik nog geen 17 jaar oud was. Hij probeerde het bij verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld als we samen in de hotelkamer waren. Eerst wilde ik niet, maar hij voelde zich een beetje eenzaam en vond het niet leuk om het alleen te doen. Dus hij drong elke dag veel, heel veel aan."

In 2001 vloog Maradona haar naar Argentinië, zonder toestemming van haar ouders. Daar onderging ze een borstvergroting. "Ik mocht nooit alleen naar buiten. Ik mocht in Argentinië alleen winkelen en naar de dierentuin, en altijd onder begeleiding van iemand."