Cyriel Dessers moet wat eerder scoren, want Arne Slot wil zondag op tijd naar huis voor Max Verstappen
i

ProShots

Cyriel Dessers moet wat eerder scoren, want Arne Slot wil zondag op tijd naar huis voor Max Verstappen

Marcel Roes • 16:20, 03-12-2021 / Laatste Update: 10:41, 08-01-2024

Oeps! Zondag speelt Feyenoord om 16:45 uur thuis tegen Fortuna Sittard. Die pot is dus op zijn vroegst afgelopen om 18:30 uur. En wat is er ook alweer met dat tijdstip? O ja: dan begint de Grand Prix van Saudi-Arabië, waarin Max Verstappen wereldkampioen kan worden.

Feyenoord-trainer Arne Slot wil die race echt niet missen. En dus zit hij er zeker niet op te wachten dat zijn aanvaller Cyriel Dessers weer eens tot minuut 93 ofzo wacht om de pot te beslissen. Gewoon in de 1e helft een hattrick, zodat de scheids lekker stipt affluit en Slot naar zijn tablet kan grijpen om de race te kijken.

Sinds Max

"Ik was nooit een Formule 1-fan maar sinds Max Verstappen meedoet kijk ik van start tot finish en zeker nu het zo spannend is", vertelt Slot aan het AD.

Fris

Slot is van plan om de gebruikelijke basisklanten op het formulier te zetten en dus moet Dessers het weer met een invalbeurt doen. Donderdag tegen Maccabi Haifa, in de Conference League, zullen er wel wat spelers rust krijgen. En daarna weer vol gas richting de winterstop: "We zijn fit en de jongens hebben er plezier in, ze willen graag voetballen. Dat constateer ik."