'Dani Alves ruilt gesigneerde shirts voor peuken in Spaanse bajes'
i

Pro Shots

'Dani Alves ruilt gesigneerde shirts voor peuken in Spaanse bajes'

Yvo van Dorst • 01:05, 29-03-2023 / Laatste Update: 04:03, 08-01-2024

Het gaat van kwaad tot erger met Dani Alves in de Spaanse bajes, meldt MARCA. Eerder werd al bekend dat de oud-voetballer heel diep zit omdat zijn vrouw van hem wil scheiden, maar nu is hij ook begonnen met het signeren van shirts in ruil voor sigaretten. Ook heeft hij een soort van voetbalcompetitie opgezet.

Alves zou shirts van FC Barcelona bedrukt met zijn naam naar de gevangenis in de gelijknamige stad laten sturen. In die bajes is hij begonnen met het signeren van die exemplaren, om ze daarna te ruilen met medegevangenen voor een pakje peuken. Ook heeft hij teams met gevangenen opgericht en laat hij die tegen elkaar voetballen in minicompetities.

In de put

De flinke handel van Dani Alves in de bak doet vermoeden dat de eerdere verhalen over hem toch met een korreltje zout mogen worden genomen. Eerder maakten de mensen in zijn omgeving zich nog zorgen om de Braziliaan, aangezien hij helemaal in de put zou zitten. Zijn vrouw zou namelijk van hem willen scheiden.

Dani Alves zit vast op verdenking van aanranding van een vrouw in een Spaanse nachtclub. De datum waarop de rechtszaak tegen hem plaats zal vinden is nog onbekend, maar de Braziliaan wordt vast gehouden zodat hij het land niet zal ontvluchten.