Matchwinner Arnaut Danjuma: 'Onze trainer is een mastermind’
i

ANP

Matchwinner Arnaut Danjuma: 'Onze trainer is een mastermind’

Joris Kaper • 13:29, 07-04-2022 / Laatste Update: 22:35, 07-01-2024

Arnaut Danjuma scoorde in het duel van zijn club Villarreal tegen Bayern München de enige treffer en dus was de Nederlander matchwinner in het kwartfinale-duel van de Champions League. De aanvaller was na afloop vol lof over zijn trainer Unai Emery.

"Emery is een tactisch mastermind", zei Danjuma na de wedstrijd over zijn Spaanse coach in een interview van de UEFA. "Wij vertrouwen hem, hij vertrouwt ons. Zijn gekozen strategie lijkt altijd te werken bij ons." Emery is sinds 2020 coach van Villarreal en was eerder trainer bij onder andere PSG en Arsenal.

Dubbel gevoel

Danjuma was ondanks zijn winnende goal en de zege niet helemaal tevreden. "Ik had zelfs nog de kans op de 2-0. En ik heb het gevoel dat we nog beter kunnen dan we tegen Bayern hebben laten zien. Maar winnen van Bayern terwijl we nóg beter kunnen spelen is positief", aldus de matchwinner.

Return

De return van het duel tussen Villarreal en Bayern München is dinsdag 12 april. De club die doorgaat treft in de halve finale de winnaar van het duel tussen Liverpool en Benfica.