🎥 | De Bruyne straft fout Tomiyasu genadeloos af, Arsenal nog voor rust naast Manchester City via Saka

Sjors Tanis • 22:20, 15-02-2023 / Laatste Update: 02:19, 12-12-2023

Manchester City kwam in de 24e minuut op voorsprong in de Premier League-kraker tegen koploper Arsenal. Kevin De Bruyne strafte een fout van Takehiro Tomiyasu af: 0-1. Check hierboven de beelden!

Nog voor rust was het echter weer gelijk. Na een overtreding van ManCity-keeper Ederson mocht Arsenal een penalty nemen en Bukayo Saka faalde niet: 1-1. Check de video hieronder!

Stand op ranglijst

Arsenal heeft 3 punten meer dan Manchester City. Daarnaast heeft de koploper uit Londen een duel minder gespeeld.

👈👈👈 Saka houdt het hoofd koel en scoort vanaf de stip de gelijkmaker!

Het staat weer gelijk in het Emirates Stadium. Krijgen we een winnaar in de tweede helft?