De Zerrouki-soap gaat weer van start! 'Feyenoord legt nieuw bod neer bij FC Twente'
i

ProShots

De Zerrouki-soap gaat weer van start! 'Feyenoord legt nieuw bod neer bij FC Twente'

Marcel Roes • 18:30, 15-04-2023 / Laatste Update: 09:05, 08-01-2024

Tijdens de semi-winterstop (toen ook het WK 2022 plaatsvond) trok Feyenoord flink aan Ramiz Zerrouki. FC Twente zei telkens nope! Zerrouki werd aan zijn contract gehouden en ging lichtjes mokkend verder met de 2e seizoenshelft.

Die hele soap van bieden, weigeren en zure commentaren in de media, die gaat opnieuw beginnen. Ja, tenzij Feyenoord in 1 klap zo'n enorme zak geld op tafel legt dat die door de poten zakt en Twente niet kan weigeren.

Nieuwe soap

Journalist Leon ten Voorde, van Tubantia, zegt in de podcast van de krant althans dat "het schijnt dat Feyenoord zich weer heeft gemeld".

Hij verwacht dat het weer weken of maanden touwtrekken wordt.

"Jan Streuer [technisch directeur Twente] en de leiding van Feyenoord zijn niet de beste maatjes. Het is nu april, dus je gaat nu nog niet Zerrouki verkopen, omdat je niet weet wat er in de komende maanden nog loskomt."

Bedreigingen

Ten Voorde kijkt daar niet naar uit. In de winter werd hij er door Feyenoord-fans op aangesproken dat de deal telkens niet van de grond kwam.

“Als je dan meldt op sociale media of in de krant dat Feyenoord belangstelling heeft en dat gaat niet door, en je dan de dreigementen ziet en waarvoor je wordt uitgemaakt… Dat is wel bizar."