Debutant Justin Kluivert maakt geen verschil voor Valencia in verliespartij

ProShots

Pim Huberts • 19:04, 10-09-2022 / Laatste Update: 22:27, 11-12-2023

Justin Kluivert heeft Valencia tijdens zijn debuut niet aan succes kunnen helpen. De aanvaller, door AS Roma verhuurd aan de Spaanse club, mocht in de uitwedstrijd tegen Rayo Vallecano na een ruim uur bij een achterstand van 2-0 invallen. Valencia verloor met 2-1.

Isi Palazón bracht Rayo Vallecano al na 5 minuten op voorsprong. Nico González, huurling van FC Barcelona, maakte een eigen goal. In de blessuretijd strafte Mouctar Diakhaby een fout van doelman Stole Dimitrievski af voor de 2-1, maar het mocht niet meer baten.

Kluivert in de huurcarroussel

Vorig seizoen had AS Roma - waarvoor hij in totaal 53 wedstrijden speelde - de Nederlander ook al niet nodig. Toen werd hij verhuurd aan OGC Nice, waar hij 6 doelpunten in 31 wedstrijden maakte. In het seizoen 2020/21 werd Kluivert verhuurd aan RB Leipzig. Alleen de Premier League nog en dan heeft-ie alle topcompetities gehad!

⚽ 2-0 | ⌚ 63' 🔄 @skoda_es