Ranzige details uit rechtszaak Mendy:  'Hij zei: 'Wees maar niet bang, ik stop 'm er niet in''
i

Getty

Ranzige details uit rechtszaak Mendy: 'Hij zei: 'Wees maar niet bang, ik stop 'm er niet in''

Jeroen Rooseboom • 21:38, 17-08-2022 / Laatste Update: 20:57, 08-01-2024

Er komen steeds meer ranzige details naar buiten over wat Benjamin Mendy allemaal zou hebben uitgespookt tegenover de vrouwen die hem aanklagen in de rechtbank. De verdediger van Manchester City staat voor de rechter vanwege 8 aanklachten van verkrachting, 1 van poging tot verkrachting en 1 van aanranding.

Mendy zelf ontkent alles. Op de 3e dag van de rechtszaak in het Chester Crown Court kreeg de jury door een opgenomen politieverhoor de details te horen van een vermeende aanval op een 29-jarige vrouw in oktober 2018, zo schrijft The Sun. Mendy zou haar zijn penis hebben laten zien, waarna hij haar bovenop zich zou hebben getrokken. De vrouw was samen met de 28-jarige Fransman en zijn vrienden, omdat ze wat zouden drinken en daarna naar twee nachtclubs zouden gaan.

Lees ook: 🎥 | Dit is de beruchte villa waar Benjamin Mendy 8 vrouwen zou hebben verkracht

'Ik kidnap je'

In de tweede nachtclub was de vrouw met 1 van Mendy's vrienden toen hij naar haar toe kwam en zei: "Als hij niet oplet, kidnap ik je." Ze vertelt dat ze dacht dat hij een grapje maakte. De volgende ochtend was de vrouw aan het douchen in het huis van Mendy, toen hij opeens binnenkwam. Hij zou met zichzelf hebben gespeeld en haar de weg naar buiten hebben geblokkeerd toen ze de badkamer probeerde te verlaten. "Hij wilde me naakt zien en trok mijn handdoek steeds weg. Ik duwde hem weg, maar hij kwam elke keer terug. Hij trok me op het bed en zette me op zijn schoot."

Op dat moment trok hij zijn onderbroek uit en hield hij zijn penis vast alsof hij haar wilde penetreren. "Hij zei: 'Ben je bang? Je hoeft niet bang te zijn, ik ga niks doen. Ik stop 'm er niet in.' Ik probeerde weg te komen, maar durfde niet te gillen." Voor deze actie staat de aanklacht poging tot verkrachting. Mendy is momenteel op borgtocht vrij.