Deze speciale odds kunnen jou DIKKE DOEKOE opleveren bij Feyenoord en PSV
i

Pro Shots

Deze speciale odds kunnen jou DIKKE DOEKOE opleveren bij Feyenoord en PSV

Eimert Pruis • 17:48, 07-04-2022 / Laatste Update: 09:26, 12-12-2023

De kwartfinales van de Conference League met Feyenoord-Slavia Praag en Leicester City-PSV staan op het programma. En daar valt financieel wel een slaatje uit te slaan. Zeker als je kijkt naar de speciale (verhoogde) odds van bookmakers in Nederland. Check it out.

We kijken eerst naar Feyenoord. De Rotterdammers spelen in de eigen Kuip en houden wel van scoren. In het nieuwe clubtoernooi van de UEFA scoren ze erop los en met het Legioen erbij kunnen we toch wel goals verwachten.

TOTO biedt veel voor goals Feyenoord

TOTO heeft bijvoorbeeld over 4,5 goals in de wedstrijd voor 5.50 keer je inzet. Of wat te denken van Dessers scoort, Feyenoord wint en beide teams scoren voor 5 keer je inzet? Een andere beauty van een speciale odd is die op Feyenoord wint, over 2,5 goals en Sinisterra scoort 1e doelpunt: 9 keer je inzet.

BetCity levert bij assists Feyenoordbacks

BetCity heeft dezelfde bet als TOTO: Dessers scoort, Feyenoord wint en beide teams scoren. Bij BetCity krijg je nog meer ervoor terug: 7 keer je inzet! Een andere mooie verhoogde notering is die op Tyrell Malacia of Marcus Pedersen geeft een assist voor 4 keer je inzet. Malacia speelt geweldig de laatste tijd en Pedersen houdt ervan om de achterlijn te halen en voor te geven. Interessant!

Sini-party bij Bet365

Ga je voor een exacte score en denk je dat Feyenoord ruim gaat winnen? Kies dan voor Bet365. Daar krijg je voor 3-0 voor Feyenoord liefst 15 keer je inzet terug. Of geloof je in de Colombiaanse dansmoves van Luis Sinisterra? Bij 2 goals van hem of meer krijg je 13 keer je inzet terug. Nog een mooie en wat 'veiliger' bet is die dat Feyenoord allebei de helften wint. Daar krijg je bij Bet365 4.50 voor.

Levert Zahavi weer geld op?

Een simpele 0-1 bij rust en eindstand levert al dikke doekoe op

Bij PSV valt nog meer geld op te halen als de Eindhovenaren winnen. PSV is namelijk niet de favoriet in de uitwedstrijd tegen Leicester City. TOTO heeft een quotering van 6 voor als PSV wint bij rust en bij fulltime. PSV wint, Zahavi scoort en beide teams scoren klinkt niet heel onlogisch toch? Het levert je bij TOTO toch gauw 7,25 keer je inzet op.

Zelfde bet voor 3.75 meer!

Bij BetCity kan je ook wat mooie combinaties maken. Cody Gakpo en Noni Madueke scoren er samen 2 of meer tegen Leicester? Dan krijg je 8 keer je inleg. Een hele opvallende is hier ook die van PSV wint, beide teams scoren en Zahavi scoort. Bij TOTO kreeg je hier 7.25 voor, maar BetCity biedt deze speciaal aan voor liefst 11 keer je inzet.

Zahavi scoort voor meer dan 3 keer je inzet

Laat Zahavi maar gewoon 1 keer scoren want dan zit je bij Bet365 al goed. Daar krijg je een verhoogde odd van 3.10 voor Zahavi scoort. De bet die we hierboven hebben besproken (PSV wint, Zahavi scoort en beide teams scoren) krijg je bij Bet365 voor een odd van 9. Houd je van de correcte score en denk je dat 2-0 voor PSV er wel in zit? Kies dan voor Bet365 met een mooie quotering van 19.