Deze speler kreeg rood ná Sevilla - PSV
i

AFP

Deze speler kreeg rood ná Sevilla - PSV

Bart van der Wijst • 01:12, 30-11-2023

Het werd woensdagavond een krankzinnige avond in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Thuisspeler Sevilla leek er met de overwinning vandoor te gaan in de Champions League tegen PSV, maar de Eindhovenaren zorgden voor een 'Remontada'. Na afloop was het dus terecht feest bij PSV, dat later ook nog eens hoorde dat het overwinterde in het miljardenbal. Maar tussen al het feestgedruis pakte ook nog iemand rood.

Geen zorgen PSV'ers. Niemand van jullie hoefde zich bij de Italiaanse scheidsrechter Davide Massa te melden. Een speler van Sevilla kreeg nog rood ná de wedstrijd, namelijk Fernando. Dat staat in het officiële wedstrijdverslag van de UEFA. Vermoedelijk heeft Fernando wat lelijks gezegd naar de Italiaanse arbiter.

Hij mist hierdoor het laatste groepsduel in Lens. Die wedstrijd bepaalt welke ploeg er naar de Europa League gaat. Gezien de geschiedenis van Sevilla kunnen we dat wel invullen...

Ocampos

Tijdens de wedstrijd kreeg Lucas Ocampos ook al een kaart voor commentaar op de leiding. Toen bleef het bij geel. Even later ging Ocampos er na een domme tackle op Yorbe Vertessen alsnog met rood vanaf. Dat hielp PSV, zij kwamen van 2-0 terug en wonnen met 3-2.