Dick Advocaat krijgt 'nee' van keeper: 'Hij dacht geloof ik dat hij bij ADO miljonair kon worden'
i

Pro Shots

Dick Advocaat krijgt 'nee' van keeper: 'Hij dacht geloof ik dat hij bij ADO miljonair kon worden'

Sjors Tanis • 10:13, 15-01-2023 / Laatste Update: 20:49, 11-12-2023

Dick Advocaat is ruim een maand trainer van ADO Den Haag en noemt zijn periode tot nu toe 'interessant'. De 75-jarige oefenmeester kreeg bij de club veel spelers onder zijn hoede en moest dus flink doorselecteren. Daarnaast is ADO nog hard op zoek naar versterkingen, gaf Advocaat toe.

"Het probleem tot nu toe is dat we eigenlijk nog steeds niet in een vaste formatie kunnen spelen”, zei Advocaat in gesprek met ESPN. "Maar dat is niet alleen bij ons, dat is bij meerdere ploegen door ziektes en blessures. We hopen dat er een aantal spelers snel terugkomen en dan hebben we een aardig elftal."

Stevens miljonair?

Advocaat kon onlangs Joey Sleegers aan zijn selectie toevoegen en hoopt dat meer spelers volgen. "We zijn op zoek naar een aantal spelers, of daar een keeper bij zit, ga ik hier niet zeggen", deed de coach eerst nog geheimzinnig.

De verslaggever stelde vervolgens dat doelman Sonny Stevens is benaderd door ADO, maar dat hij de club een 'nee' heeft verkocht. Advocaat bevestigde dat ADO wel met Stevens heeft gesproken. "Want ik wil niet liegen. Maar hij dacht geloof ik dat hij bij ADO miljonair kon worden. Maar dat kan je hier niet."