Diogo Jota en Darwin Núñez bezorgen Liverpool drie punten na super tweede helft
Liverpool juicht na een goal van Jota / Getty Images

19:40, 21-01-2024 / Laatste Update: 19:42, 21-01-2024

Liverpool heeft zondag een eenvoudige overwinning geboekt op bezoek bij Bournemouth. Diogo Jota en Darwin Núñez waren lekker op dreef, met name na rust. Liverpool won door toedoen van het tweetal met 4-0.

Bij rust stond het 0-0 en mocht Bournemouth vooral blij zijn dat het met elf man de rust haalde. Justin Kluivert ging na een bal die ertussen viel op het been staan van Luis Díaz, die net wat sneller was. Het opmerkelijke was dat de VAR niet ingreep.

Direct na rust was het dan eindelijk raak voor Liverpool. Núñez schoot binnen na een goede aanval, Jota was de aangever. De Portugees maakte zelf de 2-0 (assist Cody Gakpo) en 3-0 binnen, waarna Núñez in blessuretijd ook zijn tweede van de avond erin legde.

Nederlanders

Kluivert speelde uiteindelijk 69 minuten voor Bournemouth, bij Liverpool deed Virgil van Dijk de hele wedstrijd mee. Ryan Gravenberch en Gakpo vielen allebei na 64 minuten spelen in.