Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Atlético Madrid
i

ANP

Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Atlético Madrid

Matthijs Nijhuis • 12:19, 28-11-2023

Feyenoord ontvangt dinsdagavond Atlético Madrid in De Kuip voor dé Champions League-wedstrijd van de avond. Scheidsrechter Anthony Taylor fluit om 21.00 uur voor het begin van de wedstrijd. De Rotterdammers staan nu 3e in groep E, dus trainer Arne Slot zal ongetwijfeld zijn beste Feyenoord opstellen. Check hier de vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Atlético Madrid.

Lees ook: Spaanse krant heeft moeite met Feyenoord-opstelling: 'AZ-speler Yukinari Sugawara op rechtsback'

De verwachting is dat Feyenoord weer kiest voor de 'Champions League-variant'. In de sterke uitwedstrijd tegen Atlético (3-2) waren een aantal spelers erg belangrijk voor Rotterdams succes. De kans is groot dat Arne Slot vanavond ook weer voor zijn CL-opstelling gaat.

Gernot Trauner

In de wedstrijd tegen Excelsior van afgelopen zaterdag (2-4) werden enkele grootmachten binnen de selectie nog gespaard. Zo werd Gernot Trauner vervangen door Bart Nieuwkoop. Voor het Champions League-geweld van vanavond is de terugkeer van Trauner meer dan logisch. Verwacht de Oostenrijker terug in de verdediging samen met Lutsharel Geertruida, David Hancko en Quilindschy Hartman.

Gewijzigd middenveld

Op het middenveld kunnen de Feyenoorders ook wijzigingen verwachten. Tegen Excelsior zat Ramiz Zerrouki op de bank, maar hij is in de Champions League een belangrijke schakel voor Rotterdam. Vooral tijdens de uitwedstrijd tegen Atlético was hij van levensbelang. Luka Ivanusec moet zijn plekje dan afstaan aan Igor Paixão.

In de spits kunnen we natuurlijk rekenen op goalgetter Santiago Giménez. De Mexicaanse topper was tijdens de uitwedstrijd in oktober nog geschorst, maar vanavond mag hij gewoon opgesteld worden.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen Atlético

Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, David Hancko, Quilindschy Hartman, Mats Wieffer, Ramiz Zerrouki, Quinten Timber; Calvin Stengs, Santiago Giménez, Igor Paixão