Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Sturm Graz
i

Pro Shots

Dit is de vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Sturm Graz

Joris Kaper • 15:52, 15-09-2022 / Laatste Update: 12:21, 08-01-2024

Feyenoord wil donderdag tegen Strum Graz de 1e punten van dit Europa League-seizoen binnenhengelen. Dat moet het in ieder geval doen zonder Lutsharel Geertruida, Sebastian Szymański en Ofir Marciano. Dat liet trainer Arne Slot woensdag weten tijdens een persconferentie. Slot gaf verder nog geen details prijs, maar de opstelling lijkt voor een groot gedeelte wel vast te staan.

Geertruida is nog wat langer afwezig, maar ook Marciano en Szymański zijn er donderdagavond niet bij. Szymański liep in de vorige Europa League-wedstrijd tegen Lazio een hamstringblessure op. Slot wilde daarom nog niet zeggen wie er tegen Graz als linksback zal starten, maar Marcos López en Quilindschy Hartman zijn daarvoor de meest logische gegadigden.

Check ook: TV-gids: op deze zender kijk je live naar Feyenoord – Sturm Graz

Verder staat Justin Bijlow uiteraard in het doel, terwijl de rest van de verdediging waarschijnlijk bestaat uit Pedersen, Trauner en Hancko. Met Timber, Kökçü en Dilrosun lijkt ook het middenveld al vast te staan. Voorin lijken ook Jahanbakhsh en Danilo te starten, terwijl Slot daar alleen nog een keuze moet maken tussen Oussama Idrissi en Patrik Wålemark.

De vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen Strum Graz

Bijlow; Pedersen, Trauner, Hancko, Lopez/Hartman; Timber, Kökcü, Dilrosun; Jahanbakhsh, Danilo, Wålemark/Idrissi.