Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV tegen RC Lens
i

Getty Images

Dit is de vermoedelijke opstelling van PSV tegen RC Lens

Matthijs Nijhuis • 10:34, 24-10-2023 / Laatste Update: 23:50, 07-01-2024

PSV is op de bus gestapt richting Frankrijk voor een potje Champions League voetbal. RC Lens opent vanavond om 21.00 uur de deuren van het Stade Bollaert-Delelis, voor de kraker in groep B. We weten dat Noa Lang en Armel Bella-Kotchap thuis zijn gebleven, maar trainer Peter Bosz heeft nog genoeg ander personeel om het veld te bezetten. Check hier de vermoedelijke opstelling van PSV tegen RC Lens!

De belangrijkste wijzigingen vinden voorin plaats. Op 10 kiest trainer Peter Bosz waarschijnlijk voor Malik Tillman. Guus Til wordt dan aan de kant gezet, ondanks dat de in Zambia geboren Nederlander prima presteerde de afgelopen tijd. Niet Til maar Tillman dus.

Sergiño Dest

Linksachter gaan de Eindhovenaren het proberen met Sergiño Dest. Tegen Fortuna Sittard stond Patrick van Aanholt op die plek, maar dat had te maken met de interlandperiode: Dest was toen net terug van zijn stunts met Team USA, dus mocht even bijkomen van de trainer.

De 20-koppige selectie mist smaakmaker Noa Lang en verdediger Armel Bella-Kotchap. Beide zijn niet meegereisd naar Lens. Dus wat er vanavond ook gaat gebeuren in Frankrijk, er is geen Noano op het feestje.

Vermoedelijke opstelling PSV tegen RC Lens

PSV

Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Tillman; Bakayoko, De Jong, Lozano

RC Lens

Samba; Gradit, Danso, Medina; Frankowski, Mendy, Abdul Samed, Machado; Sotoca, Wahi, Thomasson.