Dit is de vriendin van PSV-speler Malik Tillman: een Duits model
i

philo.maria

Dit is de vriendin van PSV-speler Malik Tillman: een Duits model

Marcel Roes • 20:09, 19-12-2023 / Laatste Update: 06:48, 08-01-2024

Malik Tillman is 1 van de uitblinkers bij PSV de afgelopen weken. Het zou zomaar eens kunnen dat dat komt door zijn bloedmooie vriendin: de Duitse Philo Maria.

PSV heeft 16 Eredivisie-duels achter elkaar gewonnen. Die succesreeks steunt onder meer op de brede bank van de club uit Eindhoven. Blessures, zoals bij Noa Lang en Hirving Lozano, worden makkelijk opgevangen. En trainer Peter Bosz kan wisselen zonder angst dat de boel uit elkaar valt.

Tillman vaak ingebracht

Een van de spelers die vaker als wissel tussen de lijnen komt dan vanuit de basis, is Tillman. De 21-jarige Duits-Amerikaanse middenvelder kwam over van Rangers. Met elke invalbeurt wordt de kans groter dat hij een vaste basisklant wordt. Ook Wesley Sneijder noemt Tillman als een der uitblinkers bij PSV.

Tillman is de zoon van een Duitse moeder en een Amerikaanse vader. Hij kwam voor beide landen uit in jeugdteams. Inmiddels heeft hij gekozen voor de Verenigde Staten. Zijn vriendin brengt hij daarmee in een lastige positie als de landen tegen elkaar spelen, want zij is Duits!

Dit is de vriendin van PSV-speler Malik Tillman

De vriendin van Malik Tillman van PSV is Maria. Op Instagram heet ze Philo Maria. Veel volgers heeft ze nog niet, maar het lijkt een kwestie van tijd voordat Maria miljoenen aanbidders heeft. Ze is namelijk model. Maria groeide op in Duitsland en studeerde in Groot-Brittannië.

Malik en Maria