Dit zijn de opstellingen voor RKC Waalwijk - Feyenoord: goed en slecht nieuws voor Arne Slot
i

Pro Shots

Dit zijn de opstellingen voor RKC Waalwijk - Feyenoord: goed en slecht nieuws voor Arne Slot

Noah Hoogenboezem • 19:05, 04-11-2023 / Laatste Update: 10:40, 15-01-2024

Feyenoord mag zaterdag uit bij RKC Waalwijk geen punten laten liggen als het nog kans wil maken op de titel. Door de nederlaag tegen FC Twente vorige week is het gat met koploper PSV inmiddels al 7 punten. Bekijk hier de opstellingen voor de wedstrijd tussen RKC Waalwijk en Feyenoord.

Feyenoord begon het seizoen met 2 slordige wedstrijden: 0-0 tegen Fortuna Sittard en 2-2 tegen stadgenoot Sparta. Daardoor nam PSV al snel een voorsprong van 4 punten. De ploeg uit Eindhoven won tot nu toe alle wedstrijden en door de nederlaag van Feyenoord bij Twente is het gat nu zelfs 7 punten.

Goed en slecht nieuws

Arne Slot heeft goed en slecht nieuws voor de wedstrijd in Waalwijk. Luka Ivanusec is voor het eerst weer fit genoeg om in de basis te starten. Daar staat tegenover dat Mats Wieffer ziek is en de wedstrijd moet missen. Het middenveld bestaat dus uit Quinten Timber, Ramiz Zerrouki en Calvin Stengs.

RKC

RKC haalde dit seizoen 9 punten uit 9 wedstrijden en de ploeg van oer-Feyenoorder Henk Fraser staat daarmee op de 13e plaats. In de spits start ook een oude bekende van de Rotterdammers: Michiel Kramer. De spits werd in 2017 landskampioen met Feyenoord.

Bij RKC was er eerder deze week goed nieuws toen Etienne Vaessen weer voor het eerst op het trainingsveld stond na de verschrikkelijke botsing tegen Ajax. Vanzelfsprekend zit hij nog niet bij de selectie.

Opstellingen RKC Waalwijk - Feyenoord

RKC Waalwijk: Spenkelink; Lelieveld, Adewoye, Gaari, Meijers; Roemeratoe, Lokesa, Oukili; Cleonise, Kramer, Stevanovic

Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Timber, Stengs; Paixão, Giménez, Ivanusec