Doekoe pakken met El Clásico? Dit zeggen de bookmakers over FC Barcelona-Real Madrid
i

ANP/SN

Doekoe pakken met El Clásico? Dit zeggen de bookmakers over FC Barcelona-Real Madrid

Eimert Pruis • 10:00, 24-10-2021 / Laatste Update: 21:45, 05-01-2024

Het is Super Sunday en we hopen ook dat het een Super Sunday voor je portemonnee wordt. Straks in de middag lekker El Clásico kijken en dan mag het geld binnenstromen. Weet jij wie er gaat winnen? Check dan de quoteringen van de bookmakers.

LEES OOK: TV-gids: gaat Ronald Koeman het flikken met FC Barcelona? Hier kijk je naar El Clásico

Real Madrid is volgens de verschillende gokkantoren licht favoriet in Camp Nou. Voor het eerst sinds lange tijd heeft de Koninklijke de beste papieren en dat in het hol van de leeuw.

We houden het voor nu even op TOTO, aangezien dat op dit moment een van de weinige bookmakers is waar je in Nederland mee kan spelen. De quoteringen van TOTO zijn ongeveer gelijk aan die van andere bekende bookies.

TOTO denkt inderdaad dat Real Madrid een nipte overwinning gaat boeken in Barcelona. Voor een overwinning van Real krijg je voor elke euro die je inzet 2,41 terug. Mocht je toch voor FC Barcelona gaan dan kan je 2,8 euro krijgen en bij een gelijkspel is de quotering 3.60.

Real Madrid favoriet, maar 1-1 laagste quotering

Als we kijken naar de correcte scores dan is 1-1 de uitslag waar TOTO naar neigt. 7 euro krijg je voor elke euro die je inzet op 1-1. Daarna is een 2-1- of 1-0-overwinning van Real Madrid favoriet met respectievelijk 8.50 en 9.00 als quoteringen. Als FC Barcelona wint, dan wordt het volgens TOTO 2-1. Dat is namelijk de laagste odd bij de winstscores van Barcelona: 9.00.

En wie gaat er dan scoren? Karim Benzema steekt er met kop en schouders bovenuit. 1 euro levert 1,91 op bij een doelpunt van de spits in vorm. Bij een goaltje van Memphis Depay is de quotering 2.35 en bij een treffer van Vinicius Junior van Real Madrid pak je nog de meeste doekoe: 2,85.