🎥 | Dramatische Bundesliga-herstart Mark Flekken: keeper moet 6 keer vissen met Freiburg tegen Wolfsburg

Sjors Tanis • 18:38, 21-01-2023 / Laatste Update: 09:35, 12-12-2023

Mark Flekken stond voor de winterstop als een baas te keepen bij zijn club SC Freiburg, dat mede daardoor 2e stond in de Bundesliga. Maar na de WK-pauze (Flekken ontbrak in de Oranje-selectie) moeten de doelman en zijn teamgenoten duidelijk weer even wennen. Om het zacht uit te drukken. Want na 37 minuten stond het al 3-0 voor VfL Wolfsburg.

De goals kwamen van Patrick Wimmer (2e minuut) en 2 keer Jonas Wind (28e en 37e minuut). Bij het 3e doelpunt was de assist van Mickey van de Ven. Wat een dramatische herstart voor Flekken en co! Check vooral ook even de fenomenale pass bij de 2-0 in de video hierboven.

Check ook: Kopkoning Danilho Doekhi! Nederlander helpt Union Berlin met 2 goals aan 3 punten

Niet veel beter na rust

In de 2e helft duurde het zo'n 10 minuten voordat Flekken de bal weer uit zijn doel moest halen. De 4-0 werd gemaakt door Yannick Gerhardt. In de 81e minuut viel ook de 5-0 via Ridle Baku. Wolfsburg was nog niet klaar met Flekken en Freiburg, want in blessuretijd werd het nog 6-0 door een rake penalty van invaller Luca Waldschmidt.