Dumfries na late uitschakeling: ‘Heel zuur, doet enorm veel pijn’
i

Frank Laracker / DCI Media

Dumfries na late uitschakeling: ‘Heel zuur, doet enorm veel pijn’

admin • 00:18, 26-02-2021 / Laatste Update: 20:10, 05-01-2024

PSV mocht dromen van een comeback tegen Olympiakos, maar 3 minuten voor tijd spatte de illusie uiteen. Een 4-2 nederlaag in Griekenland was bijna weggepoetst, tot de bal voor de voeten van Ahmed Hassan viel en de Olympiakos-spits de 2-1 maakte.

"Iedereen kan wel zien dat dit enorm veel pijn doet", zei aanvoerder Denzel Dumfries na afloop. "In de eerste helft domineerden we en speelden we echt goed. In de tweede helft werden we teruggedrongen en kregen zij meer kansen. We bleven echter wel vechten en kwamen er een paar keer gevaarlijk uit in de counter, maar het is echt zuur dat we dit in de laatste minuten weggeven."

Focus op Eredivisie

"Je weet dat je tot de laatste minuut door moet gaan. Dan is het zuur dat het gebeurt. Ik heb het niet goed gezien, maar weet wel dat het niet mag gebeuren", doelt de aanvoerder op het doelpunt van Hassan. "We wilden doorgaan naar de volgende ronde. Wat rest is volle focus op de Eredivisie en daar het maximale uithalen."

Ajax

Zondag rest voor PSV een competitiewedstrijd tegen Ajax. De Amsterdammers staan 6 punten voor de Eindhovenaren en hebben een wedstrijd minder gespeeld.