Dusan Tadic met Fenerbahçe vernederd door FC Nordsjaelland: 'Ik wil mijn excuses aanbieden'
i

Getty Images

Dusan Tadic met Fenerbahçe vernederd door FC Nordsjaelland: 'Ik wil mijn excuses aanbieden'

Brian Vesseur • 11:32, 01-12-2023

Fenerbahçe kreeg donderdagavond alle hoeken van het veld te zien tegen FC Nordsjaelland. De Turkse ploeg, waar oud-Ajacied Dusan Tadic aanvoerder is, kreeg in Denemarken met 6-1 op de kloten. Tadic schaamt zich dan ook kapot voor het vertoonde spel.

Op de persconferentie zei Tadic: "Het was een avond vol schaamte voor ons. Wij zijn echt heel verdrietig. Zo'n uitslag mag nooit gebeuren bij een club als Fenerbahçe."

Stand

Fenerbahçe staat bovenaan in de Turkse competitie en trok afgelopen zomer veel toppers aan. De club staat momenteel 3e in de Conference League-poule, maar gaat bij een zege in de laatste speelronde nog wel door naar de knock-outfase. Bij een overwinning op Nordsjaelland was Fenerbahçe al door geweest.

Sorry!

Tadic wil tenslotte ook nog zijn excuses maken aan alle meegereisde fans. "Ik wil mijn excuses aanbieden aan alle supporters van de club. Maar in het bijzonder aan de fans zijn hierheen zijn afgereisd. Zij verdienen zo'n resultaat niet. We waren niet agressief genoeg, wisten verdedigend niet wat we moesten doen en we lieten de tegenstander hun ding doen, terwijl dat niet het plan was."